MAAK NU EEN GRATIS ACCOUNT AAN!
ADHDpositief.nl is de nieuwe huiskamer voor iedere ADHD’er. Hier kom je in een veilige omgeving in contact met mede ADHD’ers. Je kunt vragen stellen in de groepen & forums over dingen waar je tegenaan loopt en of jouw kennis en ervaringen delen om anderen te helpen. Tevens vind je leuke en interessante artikelen van mede ADHD’ers, hulpverleners en nog veel meer.

Er zijn geen kosten verbonden aan het deelnemen en je zit nergens, maar dan ook echt nergens aan vast wanneer je mee doet!

“De kracht van de community is dat we al onze kennis centraal bundelen en niet elke keer opnieuw het wiel hoeven uit te vinden”

Energieke groeten van het ADHDpositief team Bart – Arie – Sten – Shanice – Brian – Sam

Het begon met een idee. En ideeën komen met honderden per dag! Maar dit ene idee was toch echt wel blijven plakken: “de leukste en beste community voor ADHD’ers maken. De Facebook groep ADHDpositief is ontploft en we zijn ondertussen samen met ruim 9400 bijzondere ADHD’ers.

Na mijn diagnose zo’n vier jaar geleden was ik op zoek naar informatie en verhalen van mede ADHD’ers. Er was niks te vinden waar mijn vraagstellingen en behoeftes samenkwamen (mijn mening). Dus met een grote mond zei ik tegen mijn vriendin: “als het er niet is dan maak ik het zelf wel”.  Niet wetende wat voor avontuur hier begon.

Nu is na lang bouwen (met een team van vijf man), zweten, lachen, tegenvallers en wat er maar meer komt kijken bij het neerzetten van iets nieuws, de compleet nieuwe website zo goed als klaar. Alleen met elkaars krachten wordt het de beste en leukste community voor ADHD’ers.

Maak een gratis account aan en kom binnen!

Bij ADHDpositief.nl kun je ‘SAMEN JEZELF ZIJN!’.

Log hier in met je gegevens

of    

Forgot your details?

Create Account