De test van ADHDpositief gaat beginnen!

Check de video!

Account aanmaken?

Dat kan via de button onderaan de pagina. Maar lees eerst even verder!

Wat heeft de community mij te bieden?

Social

Via Be Social! kom je terecht bij jouw persoonlijke profiel. Hier kun je foto’s video’s en persoonlijke berichten delen met andere binnen de community. Vertel jouw verhaal aan andere ADHD’ers en stel je vragen aan mensen die jou begrijpen! Het is vergelijkbaar met je tijdlijn in Facebook. Hier is echter jouw informatie veilig!

Groepen

Binnen de community vind je verschillende groepen. Om een beetje richting te krijgen hebben we al een aantal onderwerpen aangemaakt. Binnen deze groepen kun jij met andere ADHD’ers en hulpverleners praten over dit onderwerp. Is er een onderwerp die je graag ziet aangemaakt, stuur deze dan via de feedback knop.

Forums

Elke groep biedt jou de mogelijkheid om één of meerdere forums aan te maken. Een forum is een plek waar je vragen kunt stellen of discussiëren met gelijkgestemden of specialisten over een specifiek onderwerp. Dit wordt een bundeling van alle kennis die wij samen hebben. Zo hoeven we niet iedere keer opnieuw het wiel uit te vinden en kunnen we elkaar goed helpen.

Chat

We kunnen natuurlijk niet zonder een goede chatfunctie. We zijn druk bezig met het implementeren van de chatfunctie, volgende week moet het gereed zijn om te testen.

Volgende week hoor je meer!

Hoe geef ik feedback?

Zoals je weet zitten we in een testfase met de community van ADHDpositief. Daarom stellen we feedback zeer op prijs. Feedback geven kan door op de feedback knop aan de linkerkant van de pagina te klikken (zie de afbeelding hiernaast voor een voorbeeld). Vul je feedback in, klik op verzend feedback en wij ontvangen deze. Alvast bedankt voor het meedenken.

Samen werken we aan het maken van de leukste en beste community voor ADHD’ers in Nederland!

Begin met testen door een account aan te maken!

Log hier in met je gegevens

Forgot your details?