The story: Bart Lukassen - Chief Energy Officer ADHDpositief

In 2014 ging Bart Lukassen op zoek naar antwoorden en hulp.  Online trof hij veel negativiteit en stigmatisering. Dit irriteerde hem omdat hij niet zo in elkaar steekt. Bart zag wel de behoefte bij velen voor erkenning, herkenning en positiviteit rondom het labeltje ADHD.  Hier startte zijn missie om mensen met de gedragskenmerken van ADHD te helpen. Niet wetende dat dit zijn levenswerk ging worden! 

Bart-Lukassen-adhd-positief

“als het er niet is, dan maak ik het zelf wel.”

In 2014 begon mijn avontuur met ADHDpositief (12.500 leden FB). Mijn doel was om zoveel mogelijk mensen met de gedragskenmerken van ADHD te helpen om ADHD vanuit een positievere en realistische blik te bekijken. Het ontplofte en duizenden sloten zich aan bij de community. Samen hebben we door het geven van erkenning, herkenning, humor en het delen van ervaringsverhalen elkaar en tienduizenden mensen geholpen.

Het is ondertussen 2020 en ADHDpositief bestaat 6 jaar. Er is ondertussen veel gebeurd. Het begon met een idee, ik maakte zelf een website en startte de Facebook groep ADHDpositief (12.500 leden). Het ontplofte en na een paar jaar doorzetten werd het teveel om alleen te doen, maar mijn missie was niet te stoppen. In januari 2017 stapten twee partners in die in mij en mijn missie geloofden en ineens had ik een bedrijf.

Zelf werk ik al zes jaar aan ADHDpositief zonder ook maar een cent te verdienen. Mijn inkomen verdien ik door mijzelf twee dagen in de week als consultant inde uitgeefwereld te verhuren. De rest van de uren, dagen, avonden, weekenden gaan allemaal in ADHDpositief. Het is geen passie meer maar mijn purpose!

ADHDpositief startte als community om mensen met ADHD gedragskenmerken erkenning, herkenning, positiviteit en een stukje humor te geven. En dit is nog steeds belangrijk. Echter is het ook tijd voor een frisse wind.

En wat die frisse wind is? Hier hoor je snel meer over.

Lees mijn interview en levensverhaal in de Quest 

WIL JE MEER INFORMATIE OVER ADHD?

BLOGPOSTS

Log hier in met je gegevens

Forgot your details?