HOE WERKT ADHDPOSITIEF?

ADHDpositief is de community voor volwassenen met ADHD & ADD. Je kunt lid worden van de community of gewoon door de site heen surfen.

Wanneer je lid bent heb je allerlei voordelen, die staan hieronder.

Achter de inlog

Achter de inlog kom ¬†je makkelijk in conact met mede ADHD-ers en hulpverleners. Wanneer je vragen hebt kun je die aan ervaringsdeskundigen of aan een hulpverlener stellen. ADHDpositief heeft tevens een social functie. Maak je eigen profiel aan en je kunt net als bij Facebook makkelijk in contact komen met anderen. Bouw aan je eigen vriendengroep met mensen zoals jij. Mensen aan wie je niet alles tot in detail hoeft uit te leggen zonder dat ze begrijpen hoe het zit. Dat is toch heerlijk……. Lekker samen jezelf zijn!

De community is volop in ontwikkeling

De community is volop in ontwikkeling. Leden krijgen in de loop van de komende maanden ook speciale content aangeboden in de vorm van tips, speciale verhalen en videos. Vanuit samenwerkingsverbanden die ADHDpositief aangaat krijgen leden korting bij: het volgen van coachingstrajecten, workshops, aanschaf van producten etc.

Voordelen van ADHDpositief

Allereerst hoop ik dat je er erkenning, liefde, hulp en compassie vind;

Je kunt vragen stellen aan professionals. Bijvoorbeeld ADHD coaches en psychologen;

Mede ADHD-ers ontmoeten;

Je hart luchten bij mensen die je begrijpen;

Speciale content voor leden zoals tips en video’s;

Speciale aanbiedingen voor leden. Bijvoorbeeld korting op workshops, cursussen, natuurlijke supplementen, coachingstrajecten etc

Ga verder met testen en ontdek alle functies van de community!

Log hier in met je gegevens

Forgot your details?