Innerlijke rust

Dit onderwerp bevat 1 reactie, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Anoniem 3 jaren, 9 maanden geleden.

 • Auteur
  Berichten
 • #4710
   Anoniem

  Hallo,

  De onrust die dagelijks in me hoofd zit spant vaak de kroon. Wat een gevolg heeft van vele falen. Doordat ik op late leeftijd erachter ben gekomen dat ik ADHD heb. Denk ik veel aan het verleden, over hoe t zou gegaan zijn als ik toen al wist dat ik het had. Wat zijn goede tips of do’s en dont’s om rust in je hoofd te krijgen?

  #4888
   Anoniem

  Hallo Justin,

  Sorry, voor de enorme late reactie! Ik was in de veronderstelling dat ik van alle berichten een mail ontving. Om het goed te maken, bied ik je gratis een coachsessie aan van een half uur.
  Er zijn heel veel tips om rust in je hoofd te krijgen. Het is misschien goed om samen te kijken waar je zoal druk mee bent in je hoofd. Algemene tips zijn: mediteren, sporten, accepteren dat het bij jou anders werkt, bouwen aan je zelfvertrouwen, lak hebben aan wat een ander zou kunnen denken, de natuur in. Wat mij zelf goed helpt, zijn ki-oefeningen en chineng qi gong.

  Zou je contact met mij op willen nemen om een telefonische afspraak te maken? Ik kijk even of ik jouw nummer kan zien, dan bel ik jou.

  Hartelijke groeten,
  Arda Nieboer

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Log hier in met je gegevens

of    

Forgot your details?

Create Account