Een leven met ADHD: waar sta jij?

ADHDpositief

In een leven met ADHD gaat iedere ADHD’er door bepaalde fases heen. Bij ADHDpositief hebben wij nagedacht hoe dit er over het algemeen uitziet. In welke fase zit iemand en welke vragen horen hierbij? Deze fases hebben we vanuit gedegen onderzoek opgedeeld in vier stappen. Hierbij is de beste informatie verzameld die te vinden is op het net. Deze informatie is niet alleen voor een ADHD’er interessant of voor mensen die vermoeden ADHD te hebben. Het is ook interessant voor familieleden, vrienden, werkgevers etc.

De website ADHDpositief is opgebouwd uit 4 delen:

  1. Ik vermoed dat ik ADHD heb en wil er meer over weten
  2. Ik wil zeker weten of ik ADHD heb
  3. Ik heb ADHD en wil het (laten) behandelen
  4. Hoe ga ik in mijn dagelijks leven om met ADHD?

ADHD?

1

HULP?

3

LIFESTYLE?

4

Ik vermoed dat ik ADHD heb

Je vermoedt dat je ADHD hebt. Je leest er wel eens wat over, je hoort er over van anderen, je wordt door anderen aangesproken op bepaald gedrag. Kortom: het onderwerp ADHD houdt je bezig en je wilt er meer over weten. Hier kun je alles vinden over:

Ik wil zeker weten of ik ADHD heb

Je hebt je verdiept in de vraag wat ADHD nu precies is. Je hebt gelezen over de kenmerken van ADHD en je verdiept in de symptomen. Je zou met zekerheid willen weten: heb ik eigenlijk zelf ADHD? Om daar achter te komen kun je op de site informatie vinden die je helpt om daar achter te komen:

Ik heb ADHD en wil het (laten) behandelen

Er is vastgesteld dat je ADHD hebt. Je wilt aan de slag om ermee te leren omgaan. Hier kun je alles vinden over:

Hoe ga ik in het dagelijks leven om met ADHD?

ADHD is iets waar je in het dagelijks leven tegenaan loopt. Soms in de zin dat het lastige situaties oplevert; in andere situaties dat het je voordelen brengt. Lees hier alles over omgaan met ADHD en:

Word lid van de ADHDpositief community!

Voor alle onderwerpen geldt dat je jezelf kunt aanmelden voor de community. Daar kun je anderen ontmoeten waarmee je vragen en ervaringen kunt delen. De meesten zijn mensen die zelf ook te maken hebben met ADHD.

BLOGPOSTS

Log hier in met je gegevens

of    

Forgot your details?

Create Account